В Одесі ламають стіну приватного пляжу екс-нардепа. Саакашвілі контролює

Співробітники держслужби з надзвичайних ситуацій за допомогою важкої техніки приступили до демонтажу огорожі «приватного» пляжу екс-нардепа і бізнесмена Василя Хмельницького, що під санаторієм ім. Чкалова в Одесі

Керує роботами особисто начальник обласного главку відомства Орест Фок. За його словами, зараз ліквідовують північну стіну. Закінчити з нею рятувальники планують у п'ятницю, а з понеділка візьмуться за огорожу, що відокремлює бухту від Чкаловського пляжу.

«Демонтаж проводиться за розпорядженням губернатора Михайла Саакашвілі, про нього попереджені мер міста і люди, які орендують пляж», - зазначив він.

За словами начальника облуправління, зламати стіну не так вже й просто: вона зроблена з високоякісного бетону.

Саакашвілі тримає процес демонтажу на особистому контролі. Так, він прибув уночі на майданчик, щоб оцінити хід робіт.

Нагадаємо, 20 липня губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі побував на закритому пляжі колишнього народного депутата від «Батьківщини» і бізнесмена Василя Хмельницького, що під санаторієм імені Чкалова.

Після візиту глави області «прихватизований» пляж, на якому навіть є вертолітний майданчик, відкрив свої ворота для городян. Відзначимо, що спершу Саакашвілі думав зламати його високі стіни за допомогою бульдозера, але власники умовили главу ОДА обійтися без радикальних заходів.

Одесити вже починають освоювати акваторію бухти, в якій, судячи по написах на скелях, проста людина востаннє купалася в 1972 році. Відзначимо, що в радянські часи цей пляж теж був закритий - на ньому засмагав вищий комсклад одеського військового округу.

Джерело - Думская

саакашвілі хмельницький одещина

Знак гривні
Знак гривні