Батальйон Азов пішов у наступ під Маріуполем

Батальйон "Азов", який бере участь у обороні Маріуполя, повідомив, що перейшов до наступальних дій і просувається в сторону Новоазовська.

"Армія за допомоги батальйону "Азов" з тяжкими боями проводить наступ в напрямку Новоазовська. Боремось за кожен метр нашої землі, ситуація вкрай тяжка", - йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сайті підрозділу.

Перед цим у четвер в другій половині дня сили АТО знищили колону військової техніки, яка вийшла зі сторони населеного пункту Безіменного, що під Новоазовськом, до населеного пункту Широкине, що у 20 км на схід від Маріуполя.

Про це йдеться у повідомленні Нацгвардії. Згідно з ним, у колоні було до п’яти танків, три самохідних артилерійських установки, установка "Град" та особовий склад з мінометами та іншим важким озброєнням.
Зайнявши рубіж в районі населеного пункту терористи відкрили вогонь по позиціях українських військових.

"В ході бойового зіткнення, завдяки злагодженими діям особового складу підрозділів об’єднаних сил АТО, зазначеного противника було знищено. Наразі тривають заходи щодо виявлення та знешкодження залишків озброєних груп терористів", – сказано у повідомленні.

донбас війна тероризм росія

Знак гривні
Знак гривні