Першому квітня присвячується: Он меня назвал Алабамой!. Янукович в Сеулі і не тільки. ФОТОЖАБИ

Ми живемо в парадоксальній країні. Найсмішніше, що в нас є, - це наша влада. І найтрагічніше - це теж наша влада. Але так як сьогодні 1 квітня, День сміху, варто згадати про смішне. Ну а кому не смішно, хай ті згадають, що на Заході 1 квітня святкують День дурня. Також пасує.

Для початку - сеульський вояж Януковича, де - таке створювалося враження - головним завданням Хвьодоровича було потрапити в кадр з президентом США Обамою. Веселі хлопці на yaplakal.com створили з цього приводу комікс-фотожабу.

Інші міжнародні візити ВікторФьодоровича також запам'яталися інтернет-спільноті. Наприклад, зустріч із Ангелою Меркель.

Ну а цей демотиватор - реакція народу на повальне захоплення світових високопосадовців соціальними мережами. Наш вождь теж не залишився осторонь від цього тренду.

"Спасіба житєлям Донбаса" - один з найпопулярніших інтернет-мемів минулого року. За який варто подякувати не лише його творцям - динамівським фанатам, але й їхній музі.

Може, саме через цей намір президента України весна в нашій країні все ніяк не настає і не настає.

Президент України знається на літературі та музиці.

Як відомо, існують три речі, на які можна дивитися безкінечно: як горить вогонь, тече вода, і як інші працюють. Сучасні реалії додали до цього переліку ще дві картини: як паркуються блондинки і як на Януковича падає вінок.

янукович гумор

Знак гривні
Знак гривні