Прощай, Мєдвєд! Свіжий передвиборчий креатив від російської опозиції (ВІДЕО)

Репер Вася Обломов, телеведуча та журналіст Ксенія Собчак (яка вже прославилася феєричним роликом, де вона агітує за Путіна в досить специфічних обставинах) та автор телепроектів Леонід Парфьонов зняли ролик, у якому співають реп, присвячений останнім дням президентства Дмітрія Мєдвєдєва.

Переповідати сюжет нема сенсу: як кажуть, краще один раз побачити. Правда, є сенс звернути увагу на те, що побачене викликає в пам'яті Україну 2004 року. А саме - стихійний бунт людей, які начебто не дуже страждали під час президентства Кучми, і навряд чи стали б об'єктом переслідувань за президентства Януковича. Однак цих людей - журналістів, телевізійників, власників середнього бізнесу тощо - до печінок дістали потуги влади зігнути все навколо заради перемоги на виборах Януковича.

І почалося все з креативних протестів, подібних до тих, які зараз (до речі, у значно більших масштабах - в 2004 році не було не лише твіттерів з фейсбуками, а навіть Youtube, та й населення в Росії чисельніше) знаходять своє вираження у подібних відеороликах. А закінчилося Помаранчевою революцією.

Так що бажаємо російським братам успіхів у їхній креативній боротьбі. Як кажуть, за вашу і нашу свободу. :-)

протест росія мєдвєдєв вибори відео

Знак гривні
Знак гривні