Пол Маккартні кинув курити план. Щоб не давати доньці поганий приклад

Після 40 років паління марихуани екс-бітл Пол Маккартні вирішив кинути цю шкідливу звичку. У інтерв'ю журналові "Rolling Stone" він заявив: "Я вже викурив своє".

Причиною, через яку сер Пол полишив звичку свого життя, стала його 8-річна донька. "Коли виховуєш дитину, у якийсь момент вмикається твоє чуття відповідальності", - пояснив Маккартні.

Серед бітлів у Пола Маккартні була слава завзятого планокура. Підсадив його на цю шкідливу звичку Боб Ділан в Нью-Йорку в 1964 році, Полові сподобалося. Після цього він регулярно курив марихуану. Під час зйомок фільму "Help!" (за мотивами однойменного альбому) він докурювався до такого стану, що забував свої репліки.

Пола Маккартні арештовують в Японії за 218 грамів коноплі

Захоплення Маккартні марихуаною стало відоме публіці після того, як він поставив свій підпис під зверненням у газеті "Таймс" (опубліковане 24 липня 1967 року) з вимогою легалізувати канабіс та випустити всіх заарештованих за її вживання.

Сера Пола кілька разів ловила поліція за зберігання марихуани: так, у 1972 році на його шотландській фермі виявили плантацію коноплі, а у 1980 році в Японії Маккартні заарештували за 218 грамів каннабісу в багажі. І якби його не врятувала музична слава, сидіти б йому в тюрмі сім років.

Втім, батьківська відповідальність зрештою змусила 69-річного Маккартні відмовитися від гівнокурства: як видно, передавати цей досвід своїй дитині він не хоче. Що ж, краще пізно, ніж ніколи.

наркотики музика

Знак гривні
Знак гривні