Сайт ex.ua запрацював. Але кіно не показує

У ніч з четверга на п'ятницю файлообмінний ресурс ex.ua знову з'явився в доступі. Це відбулося після того, як у четвер МВС відкликала вимогу про блокування домену Ex.ua.
Після цього компанія-реєстратор Imena.UA розблокувала адресу Ex.ua.

Наразі на сайт можна зайти, однак при спробі завантажити чи переглянути на ньому будь-які файли (відео, музику, картинки, тексти, програми), ресурс повідомляє, що "файл тимчасово недоступний".

"Тексти" спробували знайти на ex.ua хоч щось, "придатне для користування", але зазнали невдачі. Можливо, нам просто не пощастило, і якісь файли на ресурсі все ж доступні.

У поясненні адміністрації сайту, розміщеному на головній сторінці ex.ua, сказано, що "частина інформації тимчасово недоступна, ми працюємо над відновленням повної працездатності ресурсу".

Нагадаємо, 1 лютого міліція закрила найпопулярніший в Україні файлообмінний ресурс ex.ua та вилучила сервери з даними. Це призвело до небаченого раніше сплеску обурення інтернет-спільноти. Користувачі та симпатики сайту на знак протесту приєдналися до т.зв атаки "розподіленої відмови в обслуговуванні" на сайти МВС, президента, СБУ та інших владних установ і фактично паралізували їхню роботу.

інтернет цензура протест спротив

Знак гривні
Знак гривні