Редакцію російського Комерсанта звільнили за Путин, иди на х*й

Генеральний директор ЗАТ "Коммерсант-Холдинг" Андрій Галієв і головний редактор журналу "Коммерсант-Власть" Максим Ковальський були звільнені зі своїх постів. За словами власника видавничого дому "Коммерсант" Алішера Усманова, Ковальський і Галієв були звільнені за через кілька матеріалів в останньому номері "Власти", які "межують з дрібним хуліганством".

За даними джерела "Інтерфаксу", мова йде про публікацію фотографії бюлетеня з нецензурною лексикою в статті "Яблучний Пуй". Показовий факт - бюлетень із написом "Путин пошел на х*й" через весь аркуш був визнаний дійсним.

У матеріалі розповідалося, як проголосували росіяни у Великобританії. В інтерв'ю "Ехо Москви" заступник головного редактора "Коммерсант-Власти" Вероніка Куцилло заявила, що не вважає публікацію цього знімка провокацією. "Ми в журналі ніколи від себе не застосовуємо ненормативну лексику. Це цитата", - додала Куцилло.

13 грудня Вероніка Куцилло заявила, що йде у відставку. Вона пропрацювала у видавничому домі "Коммерсант" більше 19 років. Заступником головного редактора «Власти» Куцилло була призначена у 2000 році.

Крім того у відставку подав генеральний директор ВД "Коммерсант '" Дем'ян Кудрявцев. Про це він повідомив у своєму персональному блозі. На думку Кудрявцева, при публікації останнього номера "Власти" були порушені "внутрішні процедури і правила Видавничого Дому" Коммерсант ", стандарти професійної журналістики і законодавство Російської Федерації". В інтерв'ю "Інтерфаксу" Кудрявцев також додав, що своєю заявою про відставку "позначає свою відповідальність за все, що сталося". Заява Кудрявцева буде розглянуто на найближчих зборах акціонерів холдингу.

росія медіа вибори мезозой змі

Знак гривні
Знак гривні