Дівчата з Femen показали цицьки і розсунули ноги проти Євро-2012 (ФОТО, ВІДЕО)

Активістки жіночого руху "FEMEN" провели біля Національного спортивного комплексу (НСК) "Олімпійський" в Києві топлес-акцію протесту проти проведення в Україні Євро-2012.

Міліція затримала чотирьох дівчат з епатажного руху і доставила їх у райвідділ для складання адмінпротоколів, повідомили в столичному главку міліції.

На сайті руху "FEMEN" повідомляється, що активістки провели акцію "УЄФА атакує наші ворота" в рамках національної кампанії "Євро-2012 без проституції". Дівчата спорудили зі своїх ніг футбольні ворота, намітивши "зону інтересів" в Україні футбольних функціонерів УЄФА.

"FEMEN" вимагає від УЄФА ініціювати для вболівальників роз'яснювальну кампанію про неприпустимість секс-туризму та фінансування секс-індустрії, а від української влади - рішучої боротьби з секс-індустрією шляхом "криміналізації" клієнта повії. У разі невиконання вимог руху "FEMEN" не гарантує безпеки уболівальників і футбольних функціонерів в Українї ", - наголошується в повідомленні руху.

Як відомо, в даний час в Києві перебуває делегація УЄФА, яка 2 грудня візьме участь у жеребкуванні фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Фраза "FEMEN" не гарантує безпеки уболівальників і футбольних функціонерів" може мати тільки один сенс - дівчата погрожують позаражувати своїх майбутніх клієнтів венеричними хворобами. Іншого тлумачення тут, схоже, нема.

Фото - блог Фемен, а також Твіттер і Фейсбук

фріки протест футбол

Знак гривні
Знак гривні