7 листопада на мітингу в Севастополі червоні побилися між собою

7 листопада близько 700 у Севастополі взяли участь у мітингу з нагоди 94-ї річниці Жовтневої революції в Росії. Під час маршу дві організації, які цінують "ідеали Великого Жовтня", - комуністи та представники «Союзу робітників Севастополя» - влаштували між собою бійку.

Мітинг був організований місцевими комуністами, в ньому взяли участь представники прокомуністичних та проросійських політичних сил.

Під час демонстрації приблизно в 11:03 між учасниками мітингу - комуністами і представниками «Союзу робітників Севастополя» відбулося зіткнення, в ході якого демонстранти зривали один одному прапори і гасла, штовхали один одного, тягали за рукава, намагалися бити один одного держаками прапорів. За спостереженням журналістів, під час ходи мали місце три епізоди силового зіткнення.

В інтерв'ю газеті «Леус-Інформ» один з комуністів сказав, що зіткнення сталося через те, що прихильники «Союзу робітників Севастополя» при формуванні демонстрації зайняли в колоні місце комуністів, а під час ходи по проспекту Нахімова вигукували гасла, образливі для комуністів.

Леус-інформ

комуністи свято фріки політика

Знак гривні
Знак гривні