Московський піп запідозрив Набокова і Маркеса в педофілії

Офіційний речник Російської православної церкви протоієрей Всеволод Чаплін вважає за потрібне перевірити на педофілію книги Володимира Набокова і Габріеля Гарсія Маркеса.

На його думку, в Росії останнім часом занадто вже активно пропагується легалізація педофілії, і книги талановитих письменників мимоволі виступають в цьому як підмога.

Зараз, на переконання Чапліна, йде організована підготовка грунту до легалізації педофілії, і важливу роль у цьому нібито грають класичні твори. Як приклад підозрілих творів названі "Лоліта" і "Сто років самотності".

"Використання подібних тим в загальновизнаних шедеврах світової літератури ллє воду на млин педофілів", впевнений Чаплін. Він пропонує змінити ставлення до деяких творів класики і вирішити, чи дійсно вони несуть благо чи все-таки зло.

Нагадаємо, що Чаплін вже відзначався своєрідним трактуванням християнських догматів. Відповідаючи на питання про те, що "Святіший Патріарх нібито носить дуже дорогий годинник, нібито у нього дорогий автопарк, резиденція", протоієрей Всеволод Чаплін зазначив: "Коли робляться певні подарунки, це природно: [b]люди хочуть, щоб їх ієрархи виглядали не гірше, ніж представники світської влади, щоб храми виглядали не гірше, ніж резиденції світських володарів ...". [/b]"А коли люди жертвують щось на храм, щоб духовенство виглядало гідно, у тому числі перед обличчям сильних світу цього, які міряють ставлення до людини грошима, - це природне прагнення людини." Цей вислів Чапліна є абсолютним антагонізмом до викладеного в Євангелії вчення Ісуса Христос про ставлення до влади та матеріальних статків. І в цьому сенсі Чаплін - сатаніст, нічим не кращий за якогось там Антона Лавея.

мезозой Церква

Знак гривні
Знак гривні