Верховну Раду беруть штурмом (ВІДЕО)?

Мітингувальники під Верховною Радою проти ліквідації пільг українським громадянам знесли огорожу і підійшли впритул до будівлі українського парламенту.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", вони скандують "Ганьба!".

Весь простір навколо Верховної Ради зайнято людьми - за словами організаторів акції мітингувальників вже більше 10 тис людей. В даний час міліція намагається відтіснити їх від бокового входу в будівлю Верховної Ради. При цьому кількість протестувальників постійно збільшується.

Двері в будівлю Верховної Ради закриті зсередини. Пікетники намагаються вибити їх.

Як повідомлялося, у вівторок зранку біля стін Верховної ради України розпочався мітинг проти ліквідації пільг 16 категорій українських громадян. Вони тримають плакати "Руки геть від чорнобильського закону", "Правовому свавіллю - стоп", "Убили синів - не вбивайте матерів", "Ми проти скасування соціальних пільг і виплат". Вони також тримають прапори Всеукраїнської громадської організації "Ніхто крім нас", багато червоних прапорів і державних прапорів.

Багато хто з присутніх одягнені у камуфляжну форму - в основному це воїни-інтернаціоналісти, які воювали в Афганістані, а також учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

Рада протест

Знак гривні
Знак гривні