Бродський добровільно у відставку не піде

"Добровільно у відставку я не піду. Треба завершити дерегуляцію. Ми багато що в цьому напрямку вже зрушили з місця, тепер треба довести дерегуляцію до кінця. Після цього – можливо", - так голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський у своєму блозі прокоментував чутки про свою можливу відставку.

"Якщо президент вирішить відправити мене у відставку - це його право. Народ його обрав і дав повноваження. Рішення президента я не коментую", - додав Бродський.

Як повідомляли ЗМІ з посиланням на протестуючих підприємців, мітингувальники домоглися відставки голови Держкомпідприємництва Михайла Бродського.

За даними ЗМІ, підприємцям було обіцяно, що Бродський буде звільнений, а на його місце буде призначений Дмитро Швець, який раніше вже обіймав посаду голови Держпідприємництва.

Як відомо, підприємці на Майдані вимагають звільнення Бродського, Азарова та Тігіпка як відповідальних за розробку Податкового кодексу.

Водночас, президент Віктор Янукович застосував право вето до Податкового кодексу і вимагає доопрацювати окремі його розділи до четверга, 2 грудня.

ТСН

КАТ протест податки

Знак гривні
Знак гривні