Обурення народу дає результат: антиукраїнський фільм знято з ефіру ICTV

ICTV зняв з показу фільм «Ми з майбутнього-2». Про це ТК повідомили у прес-службі каналу, уточнивши, що таке рішення прийняте «у зв'язку з численними проханнями глядачів, думка яких для нас дуже важлива».

ICTV збирався показати фільм 27 листопада, у День пам'яті жертв голодоморів. У прес-службі пояснили, що мають прокатне посвідчення на скорочену версію фільму, видане Мінкультом 7 жовтня 2010 року.

Нагадаємо, на початку 2010 року ця стрічка не була рекомендована Міністерством культури і туризму до показу на території України як така, що містить епізоди, у яких «простежується тенденція до розпалювання міжнаціональної ворожнечі та суб'єктивний погляд на історичні події». Автор ТК, політичний аналітик Павло Булгак відзначав, що цей фільм демонструє нові технології антиукраїнської пропаганди.

4 листопада «Молодіжний націоналістичний конгрес» планував провести пікетування телекомпанії ICTV з вимогою до керівництва каналу відмовитися від показу «Ми з майбутнього - 2», який організатори пікетування розцінювали як «плюндрування національної пам'яті на догоду російському пропагандистському апарату».

Телекритика

Мораль цієї історії проста: якщо вас обурує якесь ЗМІ чи своєю мовною чи інформаційною політикою, то про це треба повідомляти це ЗМІ. Потрібно робити це різними методами, писати в них на форумі. слати листи начальству, телефонувати в редакцію, тобто підходити до справи творчо.

телебачення кіно протест медіа

Знак гривні
Знак гривні