По 5 грн з носа. Компанія МТС готує собі новорічний подарунок коштом абонентів

Менеджери телекомунікаційної компанії МТС, схоже, вирішили заробити собі чималий новорічний бонус коштом абонентів. Схема досить проста: вам автоматично підключать непотрібну вам послугу і автоматично знімуть з вашого рахунку за неї гроші.

Шахрайську схему помітив блогер deskvdenis.

Послуга ота називається «Безлімітний Новий рік!». Підключається автоматично з 25.11 по 30.12 поточного року включно при поповненні рахунку на суму від 9 грн. Вартість послуги - 5 грн - знімається під час поповнення.

«Щедрий» оператор мобільного зв’язку за 5 грн надає вам безлімітні дзвінки в такі країни: Італія, Польща, Німеччина, Чехія, Іспанія, США, Ізраїль, Греція, Португалія, Франція, Великобританія, Канада, Литва, Угорщина, Румунія, Австрія, Нідерланди, Швеція, Бельгія, Китай, Кіпр, Фінляндія, Ірландія, Індія, Данія, Норвегія і Таїланд.

Також передбачається повний безліміт на дзвінки в мережі та на міські номери, Інтернет та MMS по Україні.

А тепер спробуємо підрахувати. Скільки абонентів МТС можуть поповнити свої рахунки у період з 25 листопада по 31 грудня? Ризикну припустити – мільйони. А у скількох із них є потреба телефонувати у згадані країни? Скажімо так, далеко не в усіх. Але з усіх «здеруть» по 5 грн.

Звісно, мобільний оператор обіцяє повернути гроші усім тим, кому та послуга сто років непотрібна.

Читаємо на офіційному сайті:

«Якщо послуга «Безлімітний Новий рік!» Вам не потрібна і Ви хочете від неї відмовитися – просто наберіть *101*13# після підключення даної послуги. Кошти в розмірі 5 грн будуть повернені на Ваш рахунок протягом 3 днів, а сама послуга буде відключена».

З одного боку тут усе чесно. Але цілком вірогідно, що чимало абонентів МТС (ті, які витрачають на зв’язок дещо більше, ніж кілька «червонців» на місяць) просто не помітять, що з них здерли якісь 5 грн. А якщо і помітять, то не будуть морочити собі голову поверненням якогось дріб’язку. Як наслідок – хитрі менеджери компанії зароблять кілька мільйонів гривень на послузі, якою мало хто скористався.

шахраї мтс зв’язок суспільство

Знак гривні
Знак гривні