На Миколаївщині регіоналка проклала стежку до своєї хати з меморіальних плит

У селищі міського типу Казанка на Миколаївщині використали меморіальні плити, на яких вибиті прізвища загиблих воїнів, для будівництва тротуарної доріжки.

Про це «Преступности.НЕТ» повідомили обурені мешканці Казанки, які запевняють, що цю подію зараз обговорює все селище.

«Казанківський селищний голова Наталія Паланіч і селищна рада не придумали нічого кращого, як використовувати меморіальні плити, на яких вибиті прізвища загиблих воїнів, для будівництва... тротуарної доріжки», - пишуть жителі Казанки.

Казанківці впевнені, що доріжка ця серед поля з'явилася не випадково і, що по ній Наталія Паланіч, нібито, значно скорочує шлях з роботи до свого будинку, через пересохлу річечку Вісунь.

Наталія Паланіч

«Цього року жителі територіальної громади зібрали гроші, щоб провести реконструкцію розташованого по вулиці Миру, в центрі Казанки, меморіального комплексу загиблим у роки Великої Вітчизняної війни воїнам-визволителям та воїнам-землякам. Зняті під час ремонтних роботах меморіальні плити керівництво селищної ради і вирішило використовувати в такий варварський спосіб, виклавши з них тротуарну доріжку. Обуренню казанківців, які, піднявши одну з плит, побачили прізвища своїх загиблих у роки війни родичів, не було меж. Адже це не просто плити були втоптані в багнюку, в багно втоптали священну пам'ять про загиблих у роки війни героїв. Таке блюзнірство викликало широкий резонанс. У ситуацію змушені були втрутитися правоохоронні органи» , - повідомили жителі Казанки.

Казанківський районний суд Миколаївської області навесні 2013 року визнав селищного голову Казанки, регіоналку Наталю Паланіч винною в адміністративному корупційному правопорушенні. Але разом з тим, вона чомусь так і залишилася на керівній посаді.

«Після корупційного скандалу вона залишилася на керівній посаді. І ось у листопаді - нова резонансна справа, тепер вже пов'язана з будівництвом тротуару з меморіальних плит. Невже і це зійде їй з рук, невже знову вдасться вийти сухою з води? Що за покровитель її рятує? Невже таку магічну захисну силу має партквиток Партії Регіонів який носить у своїй дамській сумочці Наталія Паланіч?» - задаються питанням мешканці Казанки.

партія регіонів миколаївщина антифашисти абзац

Знак гривні
Знак гривні