Бізнес-центр родини Луценків захопили міліціонери в спортивних костюмах

Захоплено приміщення бізнес-центру "Лотос", що належить родині Луценків.

Про це Gazeta.ua повідомила прес-секретар народного депутата Ірини Луценко Лариса Сарган.

"У приміщення зайшли співробітники податкової міліції (5 чоловіків у спортивних костюмах), у працівників компанії вилучені мобільні телефони. З приміщень вилучають сервери. Також до приміщення не допускають адвоката, який наразі перебуває на місці", - сказала Сарган.

"Тиждень тому одна з компаній, яка знаходиться у цьому приміщенні, успішно пройшла перевірку у НКРЗІ, не було виявлено жодних порушень. Пояснень щодо такої ситуації Луценки досі не отримали", - додала вона.

Глава фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк із трибуни парламенту сьогодні заявив "сьогодні Партія регіонів знову розпочала політичні переслідування по відношенню до депутатів опозиції".

"Щойно маски-шоу, які очолюються податковою міліцією прибули на суб'єкт підприємницької діяльності, який є у власності родини Луценків. Закрили повністю все підприємство", - повідомив він.

Нагадаємо, Ірина Луценко - народний депутат України від партії "Батьківщина", дружина екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка. Колишній міністр був засуджений, а потім помилуваний президентом України Віктором Януковичем.

луценко податки

Знак гривні
Знак гривні