Керівник ДАІ розповів пранкеру Вовану, які насправді візитки роздає надважливим людям

Відомий російський пранкер Вован, який часто розігрує зірок і політиків, додзвонився начальнику ДАІ України Володимиру Астапковичу.

Володимир Астапкович

Пранкер назвався сином президента України Віктором Вікторовичем Януковичем, передають «Факти». Головний даішник країни зізнався співрозмовнику, що має спеціальні сині візитки, які видаються особливо наближеним людям. На сьогоднішній день 932 візитки є у представників вищого керівництва країни, керівників СБУ, помічників міністрів. Візитки видаються за командою генерального прокурора Віктора Пшонки. Але візитними картками ніхто не торгує і не продає їх від імені родичів Астапковича.

Володимир Астапкович запевняв «сина президента» в тому, що дуже «переживає за своє відомство і хоче зліпити зі скелета хоч щось, дати йому важливі органи». Також начальник ДАІ попросив у псевдодепутата Януковича допомогти з важливими законопроектами у Верховній Раді й зізнався в глибокій повазі до всієї президентської сім'ї.

Втім, трохи згодом Володимир Астапкович зрозумів, що його розіграли. Начальник ДАІ передзвонив Вовану сам, і, прийнявши його за одного з українських журналістів, в легкій формі попередив пранкера, що «ці дитячі ігри» ні до чого доброго не призведуть і пора закінчувати «займатися дурнею».

Розмову пранкера з начальником ДАІ можна послухати тут.

ukrnet:Общество транспорт ДАІ гумор

Знак гривні
Знак гривні