Напаскудив і поїхав. Житомиряни пропонують бойкотувати концерти Галкіна (ФОТО)

Житомирські туристи пропонують бойкотувати концерти Максима Галкіна і заборонити йому в'їзд на територію області.

Про це заявив голова житомирської обласної громадської організації Центр розвитку туризму Микола Костриця виданню Житомир.інфо.

«На скеледромі в Денишах знімали епізод фільму «Все можуть королі» з Максимом Галкіним. Підсумок багатоденних зйомок виявився банально простим: «королі» залишили після себе гори сміття. Нехай місцеве населення розбере на матеріали дерев'яний брус, а що робити з кубометрами розбитого і розкиданого пінопласту, який ніколи не перегниє, з шурупами, цвяхами та іншої брудом, розкиданої там, де займаються альпінізмом і скелелазінням сотні туристів? Звичайно, справжні шанувальники природи і просто туристи приберуть скеледром в Денишах, адже це місце для них як другий дім, а Галкін і Ко отримали свої гонорари і поїхали, бо «не королівське це справа» прибирати за собою», - обурюється Микола Костриця.

На знак протесту керівник житомирського Центру розвитку туризму пропонує всім шанувальникам Галкіна ігнорувати його творчі досягнення, заборонити в'їзд в Житомирську область і вимагати частину гонорарів на ліквідацію екологічного збитку .

А всім небайдужим до «краси і величі Денишів» Костриця пропонує приєднатися до генерального прибирання і насолодитися останніми моментами нинішньої золотої осені.

Ось що лишили по собі "королі":

екологія культура протест житомирщина

Знак гривні
Знак гривні