На базі Могилянки відкрився IT-університет BIONIC University

У Києві сьогодні офіційно відкрито BIONIC University – відкритий міжкорпоративний IT-університет, який є освітньою ініціативою українського інноваційного парку BIONIC Hill. Заклад працює на базі Києво-Могилянської академії, яка є головним освітнім партнером BIONIC University. Після відкриття першої черги BIONIC Hill у 2015 році університет переїде на територію інноваційного парку.

Новий заклад навчатиме IT-фахівців за трьома напрямами: Tech skills (навички програмування), Soft skills (навички соціальної взаємодії), Entrepreneurship (навички підприємництва).

До офіційного відкриття BIONIC University майже рік працював у тестовому режимі. За цей час було створено навчальні програми, розроблено правила відбору учасників, сформовано команду тренерів, залучено корпоративних та освітніх партнерів. Планується, що в закладі будуть підвищувати кваліфікацію понад тисяча фахівців на рік.

Партнерами університету вже стали Infopulse, Cisco, HP, Ciklum, Luxoft, Art-Master. Підтримку проекту в галузі розвитку та управління людським капіталом надає компанія Jansen Capital Management.

BIONIC Hill – український інноваційний парк, розташований у Святошинському районі Києва неподалік від смт. Коцюбинське. У парку працюватимуть українські та міжнародні компанії, ключовими спеціалізаціями яких є IT, біотехнології та енергозбереження. Загальна територія інноваційного парку BIONIC Hill становить 147 га, на яких буде збудовано близько 900 000 кв. м будівель та споруд. Першу чергу інноваційного парку буде здано в експлуатацію у 2015 році, завершення будівництва заплановано на 2020 рік.

BIONIC Hill належить українській девелоперській компанії UDP, мажоритарним акціонером якої є Василь Хмельницький.

Джерело: watcher.

освіта технології

Знак гривні
Знак гривні