ЦВК відмовила комуністам у проведенні референдуму за Митний союз

Центральна виборча комісія відмовила у проведенні всеукраїнського референдуму на тему вступу України до Євразійського економічного простору.

Про це повідомляє координатор громадянської мережі "Опора" Ольга Айвазовська у своєму Facebook.

"ЦВК вважає, що порушено строки подання документів від громадян до ЦВК щодо проведення зборів ініціативної групи: замість 5 днів, 4", - зазначає вона.

"Крім того, комісія, виконуючи ухвалу суду, не направляла свого представника на збори з офіційними повноваження", - уточнила активіст.

"Відповідно, ЦВК відмовила групі громадян щодо ініціативи проведення всеукраїнського референдуму на тему вступу України до Євразійського економічного простору, а фактично до Митного союзу", - пише Айвазовська.

8 вересня Компартія організувала і провела збори з проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою про приєднання України до Євразійського економічного простору.

Раніше повідомлялося, що 6 вересня Окружний адмінсуд Києва заборонив ЦВК надсилати свого представника на збори ініціативної групи щодо проведення Компартією референдуму про вступ до Митного союзу.

Джерело: Українська правда.

комуністи митний союз мезозой референдум

Знак гривні
Знак гривні