ДТП в Миколаєві: брат УБОЗівського начальника бився з ДАІ й погрожував журналістам (ВІДЕО, ФОТО)

Увечері, 13 вересня, біля зупинки громадського транспорту на перетині вулиць Радянської та проспекту Леніна в Миколаєві сталася низка бійок між учасниками ДТП, співробітниками ДАІ і опергрупою Центрального РВВС міста. Вся ситуація відбувалася навколо зіткнення автомобілів Honda Accord червоного кольору і Hundai Sonata чорного кольору.

За кермом автомобіля Hundai Sonata перебував Денис Бакланов, який в ході розгляду неодноразово представлявся братом заступника начальника УБОЗ в Миколаївській області.

Варто відзначити, що за інформацією ЦГЗ УМВС України в Миколаївській області, яку розмістили миколаївські ЗМІ , у 2011 році міністр МВС Захарченко нагороджував заступника начальника відділу Управління по боротьбі з організованою злочинністю в Миколаївській області з таким же прізвищем - Станіслава Бакланова. Причому, що у водія, що у міліціонера осіб однакове ім'z по батькові - обидва Валерійовичі.

Відзначимо, що "бешкетникові" було пред'явлено посвідчення співробітника ЗМІ, що не завадило учаснику ДТП перешкоджати діяльності журналіста і " обіцяти проблеми", якщо відео не буде видалене.

Його привезли назад на місце ДТП , після чого доставили в Центральний РВВС Миколаєва, де він написав зустрічну заяву на журналіста НікВесті і співробітника прес-служби ДАІ, так як вони, на його думку, незаконно знімали його на відео. Денис Бакланов також поскаржився в міліції на дуже хворобливий стан, звинуватив співробітників ДАІ у тому, що вони били його в наркології і зажадав викликати йому машину швидкої медичної допомоги.

Після того, як карета "швидкої" приїхала і провела первинний огляд, він відмовився від госпіталізації, тому що був зайнятий черговою словесною перепалкою зі співробітниками Державтоінспекції.

Цього разу Денис Бакланов вирішив звинуватити правоохоронців у тому, що вони вкрали у нього сумку з усіма документами, ключами від дому, грошима та мобільним телефоном.

Лаючись биту годину, ДАІшники пішли назустріч "бешкетникові" і дозволили йому оглянути патрульний автомобіль, в якому ніякої сумки не виявилося.

За даними фактами відкрито кримінальне провадження за статтями № 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів ) та № 345 (Погроза вбивством , насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо працівника правоохоронного органу).

Джерело: Gazeta.ua

миколаївщина злочин кримінал ДТП

Знак гривні
Знак гривні