На Миколаївщині знову скандал. П’яний начальник районного ДАІ покалічив людей (ВІДЕО)

6 серпня, о 20:30, в Арбузинському районі Миколаївської області на 103-му кілометрі траси Ульянівка-Миколаїв в результаті порушення правил дорожнього руху під час переїзду перехрестя сталося бокове зіткнення автомобілів ВАЗ-2170 «Пріора» і «Daewoo Lanos» . Порушення правил допустив водій «ВАЗа». У той же день на youtube з'являється відео, автор якого повідомляє, що винуватцем ДТП є п'яний начальник Арбузинського ДАІ Власюк Дмитро Володимирович.

Внаслідок ДТП травми отримали дружина і 5-річна дитина водія Daewoo, які з множинними травмами були госпіталізовані, пишуть «Новости-Н».

П’яний винуватець трагедії кілька разів намагався втекти з місця скоєння ДТП, що відображено на відео. А потім звинуватив в аварії свою дружину, нібито це вона перебувала за кермом транспортного засобу.

Від огляду на алкогольне сп'яніння винуватець ДТП відмовився.

Працівники ДАІ та міліції до останнього затягували процес медичного огляду. Через 2 години прибули співробітники прокуратури, які намагалися відвезти на обстеження водія. Не вийшло.

Відвезти його вдалося тільки через 3,5 години після скоєння ДТП. Але подути в прилад для визначення рівня алкогольного сп’яніння і здати кров для аналізів Власюк відмовився. До того ж, він вів себе в поліклініці вкрай зухвало.

На сайті ДАІ Миколаївської області з'явилася офіційна інформація щодо цієї ДТП. У ній підтверджується, що в аварію потрапив співробітник ДАІ, який знаходився поза службою в цивільному одязі.

За словами водія Daewoo, на момент скоєння ДТП за кермом «ВАЗ-2170» знаходився співробітник ДАІ. Однак дружина міліціонера спростовує дану інформацію і стверджує, що саме вона керувала транспортним засобом. Це ж стверджує і сам співробітник Державтоінспекції.

На даний момент прокуратурою проводяться слідчі дії щодо встановлення додаткових свідків події, причетність до керування транспортним засобом «ВАЗ-2170» співробітника ДАІ, а також причини і ступінь винуватості водіїв.

миколаївщина міліція ДАІ

Знак гривні
Знак гривні