Російських туристів, які їдуть до Португалії, лякають українськими мігрантами

"К сожалению, последнее время в Португалии появилось много переселенцев из республик Украины и Молдавии, в том числе, и живущих нелегально. Остерегайтесь общения с ними, не принимайте от них никаких предложений – помощи в организации экскурсий, покупки недвижимости и прочее. Как правило, они ведут себе вежливо и при резком решительном отказе больше не надоедают".

Так про можливі небезпеки, з якими можуть зіштовхнутися росіяни в Португалії, попереджає брошура відомої в Росії та закордоном туристичної фірми "Наталі турс".

«Ця брошура під назвою "Португалія" досить ґрунтовно описує основні аспекти, пов’язані з туристичним відвідуванням країни. Прочитавши її, російський турист не тільки зорієнтується у чужій країні і оптимізує свій відпочинок, але й ознайомиться з культурою, історією та традиціями португальців, - пише у своєму блозі голова Спілки українців у Португалії Павло Садоха. - І, як виявляється, на думку авторів брошури, найбільшою небезпекою для російських туристів у Португалії є українські, молдавські та білоруські трудові мігранти!»

На доказ цього він приводить ще одну цитату з брошури для російських туристів: "Кроме того, почти в каждом отеле есть горничные, и в каждом ресторане работники из Украины или Молдавии, Белоруссии, которые, в крайнем случае, Вам помогут в языковых проблемах.
Однако не принимайте от них предложений оказать Вам какой-то сервис, что-то Вам продать, или куда то отвезти – это может быть опасно".

ксенофобія туризм росія

Знак гривні
Знак гривні