Захисниця Тітушка забрехалася. Регіоналка Олена Бондаренко каже, що «компромат» на журналістів загубився

Народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко пояснила, що протокол, який підтверджує, що журналістка Ольга Сніцарчук не виконувала службові обов´язки на мітингу 18 травня в Києві, їй підкинули.

Як передають «Коментарі», про це на свій сторінці в Facebook написала Сніцарчук, посилаючись на відповідь, яку сама Бондаренко дала її адвокатам.

«Адвокатам прийшла нарешті відповідь від «регіоналки» Бондаренко - на запит, звідки вона взяла цей загадковий «протокол», який зачитувала 24 травня в програмі Шустера - що я, мовляв, прийшла на мітинг не як журналіст», - зазначила журналістка.

За її словами, Бондаренко стверджує, що «протокол їй ... підкинули! У поштову скриньку! У чистому конверті! А далі цей так сказати протокол... не зберігся».

«Підозрюю, перед вкиданням в урну депутата його окропили чарівним окропом і він саморозсмоктався. Відразу після Шустера», - зазначила Сніцарчук.

Нагадаємо, напередодні представник Сніцарчук заявляла, що Бондаренко не відповідає на запити адвоката про те, де взяла документ, що має відношення до кримінального провадження.

«На жаль, на жоден з наших запитів пані Бондаренко не відповідає. У зв´язку з відсутністю відповіді на перший адвокатський запит надалі був направлений ще один адвокатський запит з вимогою все ж таки дати відповідь», - сказала адвокат.

Нагадаємо: 18 травня в Києві під час мітингу опозиції молоді люди спортивної статури побили журналістів Ольгу Сніцарчук і Влада Соделя. За даним фактом було відкрито кримінальне провадження щодо чотирьох «спортсменів» - Вадима Тітушка, Сергія Приходька, Андрія Ярошенка та Михайла Пшука. Їх звинувачують у хуліганстві та перешкоджанні професійній діяльності журналістів. Суд над ними продовжиться в серпні.

тітушко журналістика змі Бондаренко Сніцарчук влада

Знак гривні
Знак гривні