Міліція з народом? На Миколаївщині двоє правоохоронців зґвалтували та жорстоко побили жінку

Днями поблизу райцентру Врадіївка сильно побили і зґвалтували 29-річну місцеву жительку Ірину. За її словами, над нею поглумилися двоє співробітників місцевої міліції: затягли в автомобіль таксі, побили (лікарі діагностували в Ірини відкритий перелом черепа в декількох місцях і рвані рани обличчя, її прооперували вже двічі), зґвалтували, а опісля викинули на узбіччя. Її стан оцінюють, як важкий.

Як розповіла спікер миколаївської облпрокуратури Наталія Абрамова, зараз затримано двох – міліціонера і цивільного (за неофіційною інформацією – водія таксі), але потерпіла повідомила, що до злочину причетний іще один міліціонер.

"Прокуратура повідомляє, що в причетності до злочину обґрунтовано підозрюють співробітника міліції. Затримано двох громадян, в єдиний реєстр досудових розслідувань внесено відомості за ознаками нанесення тяжких тілесних ушкоджень, зґвалтування і розбійного нападу. Фігурантам справи оголошено підозру, триває розслідування, – повідомила прес-служба прокуратури Миколаївської області. – Потерпіла жінка зараз вказує ще на одного співробітника міліції, який нібито причетний до зґвалтування. При цьому співробітник міліції стверджує, що в день злочину був на чергуванні і не відлучався з райвідділу".

У прокуратурі уточнили, що відеореєстратор, встановлений у дільниці не підтвердив, що міліціонер йшов із робочого місця, але запис буде відправлено на експертизу.

Тим часом мешканці райцентру Врадіївка вийшли на масовий протест, вимагаючи від міліцейського начальства заарештувати другого міліціонера, на якого вказала потерпіла дівчина. У облУВС повідомили, що чекають на підсумки перевірки, а від себе додали, що втрутитися в роботу відеореєстратора нереально. Інформацію про те, що один із міліціонерів нібито родич одного з прокурорів, силовики поки що не підтверджують, але й не спростовують.

Джерела: ТВі, Сегодня, http://novosti-n.mk.ua/.

злочин міліція скандал кримінал

Знак гривні
Знак гривні