Російські телевізійники поглумилися над розлученням Путіна (ВІДЕО)

Учора ввечері після перегляду балету «Есміральда» в Державному Кремлівському палаці президент Росії Володимир Путін та його дружина Людмила повідомили журналістам про своє розлучення після 30 років шлюбу.

Володимир та Людмила Путіни

Це повідомлення вже стало предметом для гумору. Так, російське «Телебачення на коліні» підготувало екстрений випуск передачі «Перше вдале розлучення Путіна».

Востаннє очільник Росії розлучався зі своєю дружиною понад 300 років тому. Це був Петро І. За тогочасними законами російський цар міг розлучитися тільки в тому випадку, коли його дружина прийняла постриг та подалася в монашки. Тож, Петро І у 1698 році насильно спровадив свою дружину Євдокію Лопухіну в суздальський Покровський монастир з формулюванням «за деякі її противності і підозри».

В зв’язку з цим після оголошення про розлучення Путіна усі раптом згадали, що Людмила Путіна в останні роки стала дуже набожною й постійно відвідує Спасо-Єлеазарівський монастир в Псковській області. А в 2010 році цей невеликий храм не очікувано отримав з бюджету 48 млн. рублів, з яких 37 млн. планувалось витратити на реконструкцію гостьового будиночка. До монастиря також провели дорогу.

Щодо самого Путіна, то в 2011 році ЗМІ активно обговорювали несподіване призначення його особистим фотографом колишньої моделі Яни Лапікової.

Яна Лапікова - екс-модель та особистий фотограф Путіна

Цікаво, що президент України Віктор Янукович теж живе окремо від першої леді країни. Людмила Янукович проживає в Донецьку й теж в останні роки частенько відвідує церкву.

відео путін росія

Знак гривні
Знак гривні