На захист Тітушка. Регіонали створили групу підтримки «антифашиста», котрий побив журналістку

У соціальній мережі Фейсбук створили закриту групу на захист Вадика "Румуна" Тітушка, який побив журналістку 5 каналу Ольгу Сніцарчук.

Вадим Тітушко (Румин)

Про це пише на своїй сторінці у соцмережі політолог Тарас Березовець.

Серед людей, які входять до групи багато провладних політиків і народних депутатів.

"Який чудовий іконостас! Закрита група в захист Вадика Румуна. Наявність більшості прізвищ зрозуміло, і тільки в дуже рідкісних випадках виникає подив - може людину включили, а він не встиг віддалитися?", - пише Березовець.

Водночас, деякі із позначених користувачів ще не прийняли пропозицію долучитися до групи.

Створення цієї групи схоже на хід опозиції. Адже Березовець відомий своєю співпрацею з БЮТом і у Фейсбуці будь-хто може створити будь-яку групу. АЛЕ! Регіонали яким надходило запрошення приєднатися до цієї групи ДОБРОВІЛЬНО до неї приєднувалися, чим засвідчили своє справжнє ставлення до події.

Нагадаємо, за заявою голови ГУМВС України в Києві Валерія Коряка, співробітники міліції "проявили нерішучість" під час інциденту з побиттям журналістів Ольги Сніцарчук та Влада Соделя 18 травня. За підозрою у нападі затримали Вадима Тітушка. Він був у складі групи з близько 50 осіб, які влаштували бійку зі "свободівцями" на Великій Житомирській. Водночас у вівторок вийшло його відеозвернення, де він стверджує, що їх найняла опозиція. У середу Шевченківський райсуд Києва випустив Титушка під заставу 22940 гривень.

Джерело: Gazeta.ua.

міліція скандал тітушко

Знак гривні
Знак гривні