Як Партія регіонів бореться з «фашизмом». Посібник

"МЕТОДИЧЕСКИЕ РЕКОМЕНДАЦИИ по организации подготовки и проведению АНТИФАШИСТСКИХ МАРШЕЙ, МИТИНГОВ "ФАШИЗМ В УКРАИНЕ НЕ ПРОЙДЕТ!", "В ЕВРОПУ – БЕЗ ФАШИСТОВ!"" – документ з такою назвою розповсюджується зараз з Києва по країні через вертикаль виконавчої влади (Обласна адміністрація, районна адміністрація, сільська рада).

Документ оприлюднив у своєму блозі Андрій Юсов - громадський діяч, голова Одеської обласної організації Політичної партії "УДАР Віталія Кличка".

Детальна інструкція розкриває методологію організації та проведення "фашистської" кампанії Партії Регіонів в Регіонах та Києві. Технологи Банкової в цьому документі знову поділили Україну на сорти.

Для тих хто здається логічним питанням – "Навіщо це все?", роз'яснюється: "Антифашистские марши, митинги под лозунгами "ФАШИЗМ В УКРАИНЕ НЕ ПРОЙДЕТ!", "В ЕВРОПУ – БЕЗ ФАШИСТОВ!" являются адекватной, ожидаемой реакцией общества на попытки экстремистски настроенных политических сил ВОЗРОДИТЬ В УКРАИНЕ ФАШИЗМ".

Кожний мітинг організований владою має закінчуватись резолюцією з наступними тезами:

• Роль и значение Великой Победы над фашизмом. Трагические уроки войны. Потери Украины, миллионы невинных жертв.

• Тревожные тенденции сегодняшнего дня – активизация неофашистских националистических организаций, политических партий:

- стремящихся пересмотреть итоги Великой Отечественной войны, ставящих под сомнение роль и значение Победы над фашизмом;

- исповедующих нацистскую идеологию расовой нетерпимости, межнациональной и межконфессиональной вражды, унижающих честь и достоинство граждан Украины по национальным, территориальным признакам, языковым предпочтениям

• Фашистский реванш в Украине – угроза европейскому будущему.

• Призыв к общественности – помнить уроки истории, не допустить возрождения фашизма в Украине. Требование к правоохранительным органам, органам власти всех уровней – давать принципиальную оценку проявлениям неонацизма и политического экстремизма.

ЗАВЕРШАЮЩИМ ЭТАПОМ общественной антифашистской акции станет проведение массового АНТИФАШИСТСКОГО МИТИНГА В ГОРОДЕ-ГЕРОЕ КИЕВЕ"

Хто ж став ініціатором даного дійства?

"Инициаторами Антифашистских мероприятий стали граждане Украины, общественные организации, которым небезразлично будущее страны" – тобто не Партія Регіонів та Адміністрація Президента...

В "народній" ініціативі чітко регламентується використання символіки, візуальний ряд акції:

Але не все в акції жорстко регламентовано, технологи Банкової залишили місце для творчості:

"Будет вполне естественным, если на митинге, фактически инициированном гражданами Украины, будут присутствовать элементы самодеятельного изобразительного творчества – плакаты и транспаранты, написанные от руки, изготовленные гражданами Украины, инициативными группами общественных организаций самостоятельно, по собственной инициативе.

Видится целесообразным уделить должное внимание организации музыкального сопровождения Антифашистских мероприятий, подбору и трансляции соответствующих музыкальных композиций героико-патриотической, военной, антифашистской, национально-фольклорной тематики."

Темники, темники пішли:

В рамках проведения информационно-разъяснительной работы, в выступлениях спикеров Антифашистской акции целесообразно обратить особое внимание на освещении:

В документі чітко написано, кого українська опозиція вважає своїми ворогами:

В Партії Регіонів точно не знають хто саме стане єдиним кандидатом в Президенти від опозиції, тому стріляють по всіх:

Ось деякі гасла які рекомендовано використовувати на "фашистських" мітингах регіоналів:

"ФАШИЗМ НЕ ПРОЙДЕТ! В ЕВРОПУ – БЕЗ ФАШИСТОВ!"

БАНДЕРА, ШУХЕВИЧ ДЛЯ НАС НЕ ГЕРОИ!

НАЦИЗМ В УКРАИНЕ,

ДАВАЙ, ДО СВИДАНЬЯ!

КЛИЧКО, ЯЦЕНЮК! С КЕМ ПОВЕДЕШЬСЯ,

ОТ ТОГО И НАБЕРЕШЬСЯ!

КЛИЧКО! ЯЦЕНЮК!

СКАЖИТЕ, КТО ВАШ ДРУГ,

И МЫ СКАЖЕМ, КТО ВЫ!

КЛИЧКО, ЯЦЕНЮК – ПОСОБНИКИ НЕОФАШИСТОВ ИЗ СВОБОДЫ!

УКРАИНА – НАШ ОБЩИЙ ДОМ!

ХОТИМ, ЧТОБ ВСЕМ КОМФОРТНО БЫЛО В НЕМ!

МИР! ТРУД! МАЙ!

ФАШИЗМ НА ПОРОГ НЕ ПУСКАЙ!

НАЦИОНАЛИЗМ... САМОЕ ТЯЖЕЛОЕ ИЗ НЕСЧАСТИЙ ЧЕЛОВЕЧЕСКОГО РОДА Д.С. Лихачев

НАША ИСТИННАЯ НАЦИОНАЛЬНОСТЬ – ЧЕЛОВЕК Герберт Джордж Уэллс

ЯЦЕНЮК І КЛИЧКО – ПОСІПАКИ ФАШИСТА Тягнибока!

НІХТО НЕ ЗАБУТИЙ – НІЩО НЕ ЗАБУТО!".

Ось ця деталізована маячня розповзається зараз по всій країні з грифом "Обов'язково до використання". Низові виконавці плюються, саме тому в медіа потрапляють подібні документи та інформація про примусове звезення бюджетників на "фашистські" мітинги влади.

Вже зрозуміло, що Банкова визначила одну з ключових ліній майбутньої президентської кампанії для себе, фантазувати не стали. Технологи, на жаль цього разу швидше за все вітчизняні, взяли на озброєння тему добре відому ще під час акції "Україна Без Кучми" та "Помаранчевої Революції" – боротьбу із загрозою фашизму в Україні. Новинкою стало хіба поєднання "фашистської" теми із євроінтеграцією, в'яжеться погано, але якщо багато разів повторити...

Безумовно, такі дії розколють країну, нацьковують громадян один на одного і провокують громадянське протистояння. Відповідальна влада просто не може піти на такі кроки, проте Партії Регіонів це, вочевидь, не стосується. В країні, яка зазнала чи не найбільших втрат у війні з нацистською Німеччиною, спекулювати на темі фашизму можуть хіба справжні фашисти.

Андрій Юсов також додав, що просить вважати дану публікацію офіційним зверненням до правоохоронних органів, щодо дій Партії Регіонів, які несуть загрозу Ніаціональній безпеці та є проявом застосування адміністративного ресурсу та перевищенням повноважень з боку посадовців, що є членами згаданої партії.

Ознайомитись з повною версією посібника.

А ось що написав на своїй сторінці ВКонтакті полтавчанин Павло Мазепа - сьогодні в Полтаві якраз проходила подібна "антифашистька" акція:

"Полтава. Стоматологічна Академія. Із занять зняли всіх студентів-першокурсників, погнали на якийсь мітинг. Який - не пояснили. Як виявилося, неосталіністичний. Офіціно - антифашиський. Ціла купа запроданців у блакинтих реґіанальних кепках з прапорами, у центрі - купка комуністів.На дітей начіпляли георгіївських стрічок. Оратори щось вістять про "неофашиські прояви в Україні, приховування правдивої історії ІІ світової війни", кричать "фашизм нє прайдьот", у самому натовпі настрої пофігістичні. Студенти у більшості своїй реагують на це як "Мені взагалі однаково, я просто прийшов, бо сказали". А я сиджу і думаю: а чим, власне, у цій ситуації Україна відрізяється від Радянського Союзу?"

партія регіонів акція

Знак гривні
Знак гривні