Янукович-молодший хоче партію як у Цукерберга, щоправда у Цукерберга її немає

Депутат Віктор Янукович (молодший), зробив запис в своєму блозі на Корреспонденті, в якому закликав всіх представників ІТ-галузі об’єднувати свої зусилля задля вирішення спільних проблем та задач.

Віктор Янукович-молодший

Як приклад такого об’єднання Янукович-молодший навів Марка Цукерберга, який разом з іншими керівниками великих ІТ-компаній створив політичну партію:

Правда сам Цукерберг сильно б здивувався словам Януковича, адже ніякої партії ні він, ні його колеги не створювали. 2 тижні тому вони створили лобістську групу, яка має відстоювати інтереси галузі, зокрема щодо пом’якшення імміграційного законодавства, щоб спростити в’їзд в США фахівців з інших країн.

А ще Янукович-молодший вирішив пройтись по галузевих асоціаціях:
«Сьогодні з’являється багато різних громадських організацій, які хочуть «захищати IT». Мало того, що, в основному, все обмежується розмовами, так в процесі ці захисники ще і ставлять один одному палиці в колеса. У сухому залишку – у представників влади немає чітких партнерів, які представляли б думку усього ринку».

Янукович надумав створити свою політичну силу? Чи якусь альтернативну вже існуючим асоціаціям учасників ІТ-ринку? Адже реально впливових ІТ-асоціацій в нас 2-3.

Джерело: Watcher.

янукович

Знак гривні
Знак гривні