Влада готова перенести День Перемоги, аби не дати опозиції провести мітинг

Подекуди дії регіональної влади вражають. У Черкасах вирішили влаштувати концерт з нагоди Дня Перемоги 25 квітня, аби тільки завадити опозиції провести акцію «Вставай, Україно!».

«Слава Кернеса не дає спати й іншим мерам. Саме тому вчора увечері на Соборній площі, де мав відбутися мітинг акції «Вставай, Україно!», влада почала монтувати свою сцену і розставляти «ригонамети», - заявив нардеп від «Батьківщини» Олександр Бригинець.

За словами Бригинця, акція таки відбудеться, але не на Соборній площі, де шкільні творчі колективи будуть відзначати День Перемоги, а на Театральній.

Соборна площа в Черкасах по периметру оточена палатками Партії регіонів. Там сьогодні святкуватимуть День Перемоги

12 квітня влада Харкова, намагаючись завадити проведенню акції «Вставай, Україно!», спричинила в місті транспортний і комунальний колапс: площа Рози Люксембург, звідки мав йти марш «Вставай, Україно», була повністю заблокована зчепленими трамваями. Всі три мости, що ведуть від площі Рози Люксембург до площі Руднєва, де мав пройти мітинг, були перекриті. На вулицях були відкриті каналізаційні люки, з яких текла вода, і начебто велися ремонтні роботи.

Опозиціонери звернулися до Генеральної прокуратури з вимогою розслідувати ситуацію з блокуванням роботи громадського транспорту у Харкові.

черкаси протест влада

Знак гривні
Знак гривні