Міліція закрила один з найбільших онлайн-кінотеатрів. Власникам загрожує кримінальна відповідальність

Співробітники Міністерства внутрішніх справ в рамках досудового слідства вилучили сервери одного з найбільших в центрально-східній Європі онлайн-кінотеатрів my-hit.ru.

Ресурс недоступний вже кілька днів. My-hit.ru було запущено в 2008 році. За даними офіційної групи сайту у ВКонтакте, на ньому було розміщено понад 20 тис. аудіовізуальних матеріалів: повнометражні фільми, мультфільми, телепрограми, доступні як для онлайн-перегляду, так і для скачування.

Сервери сайту розміщені в Україні, проте переважна більшість його аудиторії – в Росії. За даними Alexa.com, відвідуваність my-hit.ru навіть вища, ніж у EX.UA:

My-hit.ru був закритий за скаргою юридичної компанії «Віндекс», яка представляє інтереси розробників програмного забезпечення Adobe Systems, Graphisoft, Nav N Go, телеагентства «Русский репортаж», медіагруп «1+1», StarLightMedia, «Медіа група Україна» та НТКУ. В компанії стверджують, що вони неодноразово зверталися до адміністраторів ресурсу з проханням видалити контент, що належить її клієнтам, але це не дало ніякого результату, тому компанія звернулася із заявою до МВС.

В офіційній групі my-hit.ru у соцмережі ВКонтакте повідомляють, що відновлення ресурсу ближчим часом неможливе, а його власникам загрожує кримінальна відповідальність:

Джерело: Watcher.

інтернет кримінал

Знак гривні
Знак гривні