У ТЕКСТІВ уже понад 5 тисяч лайків. Ювілейний лайк поставив читач Павло Каліновський

Наш сайт подолав черговий рубіж – у соціальній мережі Facebook ТЕКСТИ вподобало вже понад 5000 людей, яким ми щиро вдячні за увагу до нашого ресурсу.

Людина, яка поставила 5000-ий «лайк», - Павло Каліновський. «У Фейсбуці, в інтернеті і у власному житті я шукаю, передовсім, правди та справедливості, - поділився він своєю мотивацією з редакцією ТЕКСТІВ. - А для цього вкрай необхідно мати достовірну, об'єктивну інформацію. Бажано без реклами . Ось її, важливу інформацію рідною мовою, я і знайшов на Текстах. І надалі хотів би читати цікаві новини, їх коментувати саме тут. Хочу побажати журналістам ще більше вдячних користувачів, читачів, їх вподобань. А надто тих, хто буде підтримувати ресурс ще й матеріально - наразі це дуже важливо. Зичу Вам успіхів, щастя!»

Павло Каліновський

Наша читацька аудиторія стрімко зростає. Якщо говорити про ФБ, то можна відзначити, що на початок квітня минулого року нас вподобали тільки 1500 користувачів мережі.

Ми вдячні, що Ви нас читаєте.

*******

Сайт TEXTY.org.ua існує завдяки пожертвам читачів

Якісна і нерозважальна журналістика, яка працює в інтересах публіки, потребує затрат і в принципі не може бути прибутковою. Але натомість вона є суспільним надбанням, як, наприклад, чиста вода. Тому фінансова підтримка кожного з вас дуже важлива для нас. Звертаємося з проханням здійснити пожертву на підтримку ТЕКСТІВ.

Якщо ви здійснили пожертву, повідомте будь ласка нам на адресу texty.org.ua (равлик) gmail.com Це потрібно для того, аби ми могли відзвітувати вам, куди витратили зібрані кошти

Як можна перерахувати кошти:

EugeneLakinsky(НА)gmail(КРАПКА)com - наш рахунок на ПейПел;

ЛікПей

096 551 68 93 - гроші на рахунок можна слати і на телефон - це Київстар, телефон тільки для збору пожертв, зв'язатися з нами можна по емейлу texty.org.ua @ gmail.com

U336801545841 - наш гаманець у гривнях на ВебМані

редакційне

Знак гривні
Знак гривні