National Geographic українською мовою уже в продажі

Журнал National Geographic – Україна, або як його називають працівники редакції НатГео, уже з’явився в кіосках. Щоправда, не усі охочі змогли його придбати в день виходу – 25 березня.

«На жаль, на цьому тижні наклалися відразу кілька проблем - погодні умови, загальна дезорганізація транспортного сполучення в Україні та завжди нелегкий процес налагодження дистрибуції нового видання (не всі власники торговельних мереж охоче беруть на реалізацію нові видання). Через це навіть у Києві знайти журнал усе ще нелегко. Він уже є на багатьох розкладках дрібних мереж, тоді як в кіоски "Союздруку" та до книгарні "Є" журнали завезуть ближче до кінця тижня. Повірте, це не свідомі дії редакції зі створення ажіотажного попиту, нам самим ця ситуація неприємна», - повідомили працівники редакції.

Щасливий власник першого номеру видання - Олександр Аронець.

Вони також нагадали, що рекомендована ціна журналу – 25 гривень, в торгівельних точках вона коливається від 23 до 27 гривень. Однак, де-не-де за журнал вимагають до 35 гривень.

«Друзі, ігноруйте цих спритників. Уже за пару днів журнал перестане бути "дефіцитом" і його можна буде купити за рекомендованою ціною», - закликають журналісти видання.

При цьому вони нагадують, що журнал можна передплати через Portmone, але тоді він обійдеться читачеві у 25 гривень за номер.

«Редакційна передплата (деталі - у першому номері) коштуватиме 20 гривень за номер. Для тих, хто не має можливості придбати журнал, ми найближчим часом вивісимо умови редакційної передплати на нашій сторінці у Facebook», - кажуть в редакції.

медіа київ україна

Знак гривні
Знак гривні