Елітне житло в Донецьку. Шокуючі ФОТО

«Народні фахівці говорять, що справа в шпалерах. На них стіна прекрасно тримається, але шпалери наклеїти не встигли», - жартує донецький блогер pauluskp, котрий розмістив у себе фотографії з будівництва в центрі Донецька палацово-паркового комплексу "Люксембург" .

Палацово-парковий комплекс «Люксембург» має виглядати так:

Будівельники вже відреагували:

24 березня 2013 на будівництві житлового будинку в "Кварталі Люксембург" стався неприємний інцидент: в одній з квартир 13-го поверху ураганним поривом вітру була зруйнована частина незавершеної зовнішньої кладки стіни з боку пр. Ватутіна. Причини події в наступному.

21 березня Генпідрядник «Кварталу Люксембург» видав субпідряднику, що зводить зовнішні стіни, наряд на розбирання вказаної стіни через виявленого браку, який полягав у великій кривизні кладки по горизонталі і вертикалі. 22 березня, в п'ятницю, субпідрядник приступив до виконання цього наряду і почав підготовку до розбирання стіни. У п'ятницю він встиг зняти частину закладних деталей, які кріплять стіну до монолітного каркасу, і пішов на вихідні. А в неділю, 24 березня, в районі будівництва виник ураганний вітер швидкістю понад 20 метрів на секунду. Враховуючи, що в стінах будинку є великі незасклені технологічні отвори (залишені для крана і приймальних майданчиків) на 13-му поверсі виник протяг величезної сили, який видавив зазначену стіну. У цей час роботи на об'єкті не проводилися, і ніхто не постраждав.

Винні в інциденті покарані. Стіна буде відновлена після того, як встановиться плюсова температура. Приносимо свої вибачення за те, що трапилося нашим покупцям і всім жителям Донецька.

«Я вже не перший раз чую про будівельні косяках в нових елітних будинках. Таке враження, що мультимільйонери розводять мільйонерів як кроликів», - коментує цей випадок pauluskp і, схоже, що він правий.

донеччина нерухомість будівництво

Знак гривні
Знак гривні