Колесніков накинувся на «свободівця», котрий звинуватив його в крадіжках (ВІДЕО)

Народний депутат від Партії регіонів Борис Колесніков у Верховній Раді вступив у бійку з прес-секретарем київського молодіжного крила ВО «Свобода» Олександром Аронцем, який, на думку регіонала, образив його своїми словами про злодійство.

Народні депутати Борис Колесніков і Микола Левченко піднялися на балкон Верховної Ради, де знаходилися помічники народних депутатів і почали висувати претензії щодо того, що помічники опозиційних депутатів фіксують на фотокамери голосування в парламенті. «Я привезу 80 помічників сюди і будемо знімати кожне голосування», - пообіцяв Колесніков.

На це помічники нардепів їм відповідали, що роблять це тільки для того, щоб голосування в Раді здійснювалися персонально.

«Ти не досягнеш за 200 років того, чого будь-який з цих депутатів досяг», - заявив Борис Колесніков, звертаючись до Олександра Аронця. «Я так багато не накраду, як ви», - парирував той.

«Ти відповідаєш за свої слова? Чого ти ображаєш?», - запитав регіонал, після чого схопив Олександра Аронця за лацкан піджака і спробував витягти його в кулуари. Почалася невелика штовханина, проте між Борисом Колесніковим і Олександром Аронцем встав нардеп Андрій Мохник («Свобода») та завадив бійці. Мохник заявив, що помічники нардепів виконують доручення своїх начальників. «Розбирайтеся з депутатами, а не з помічниками», - сказав він.

Раніше сьогодні у Верховній Раді під час голосування за постанову про порядок сесії парламенту, як заявив народний депутат Михайло Хміль («Батьківщина»), чужими картками проголосували Микола Рудьковський (позафракційний) і Юлія Льовочкіна (Партія регіонів). Також, за словами Хміля, хтось проголосував за міністра оборони Павла Лебедєва, який досі не склав повноваження нардепа.

Джерело: След.

верховна рада депутати колесніков

Знак гривні
Знак гривні