Відлуння виборів. В Криму згорів ресторан суперника регіонала, котрий тепер може стати нардепом

У ніч на 28 грудня сталася пожежа в ресторанному комплексі «Камишова пристань», який пов´язують з депутатом Севастопольської міської ради Дмитром Бєліком. Літні дерев´яні споруди спалахнули як сірники, полум´я швидко почало поширюватися на будівлі.

Ліквідація пожежі тривала до 8 ранку. На місці працювали 23 пожежних. Площа пожежі становить 200 кв. м. Згоріло три літні будиночки. Основна частина комплексу не постраждала. Причина пожежі встановлюється.

Ресторан «Камишова пристань» пов´язують з членом партії «Російський блок», депутатом міської ради Дмитро Бєліком. Власне, заклад належить його батькові, повідомляють "Коментарі".

Дмитра Бєліка називають серед тих, хто може поборотися за крісло нардепа, звільнене у зв´язку з переходом Павла Лебедєва на роботу в Кабмін.

Бєлік восени програв Лебедєву, занявши друге місце за результатами голосування в одномандатному окрузі №224.

Під час осінніх виборів Бєліку надходили погрози і влаштовувалися провокації: поруч з ресторанним комплексом «Камишова пристань» були виявлені припаси часів Другої світової війни. У ресторані не виключали, що вони були навмисно підкинуті, щоб зірвати святкові заходи на честь річниці «Пристані». Гості ресторану були евакуйовані, а концерт столичного музичного колективу скасовано. А за день до описуваних подій в той же ресторанний комплекс з перевіркою за фактом заяви про харчове отруєння без відповідних документів нагрянули представники Гагарінського РВВС в м. Севастополі та СЕС.

крим вибори

Знак гривні
Знак гривні