За штурм мерії Одеси затримали двох, ще трьох викликають на допит

Двох підозрюваних затримали в рамках кримінального провадження щодо подій біля будівлі мерії Одеси 21 грудня.

Про це повідомляє видання «Думськая» з посиланням на прес-секретаря одеської міліції Володимира Шаблієнка. Імена затриманих він уточнити не зміг.

У той же час підприємці ринку «Привоз» повідомили, що в п'ятницю вранці був затриманий член кооперативу Віктор Бабейко. За словами його колеги Оксани Міхеєвої, Віктор звинувачується в нібито переховуванні від слідства. «Приїхали, посадили в машину і відвезли. Хоча повістки він не підписував і в очі не бачив. Ніхто повістку не присилав. Віті взагалі там біля дверей (мерії) не було», - сказала вона.

Декількома годинами пізніше, за словами Міхеєвої, затримали брата Віктора Бабейко В'ячеслава. Повістки з вимогою з'явитися до слідчого для надання свідчень отримали ще троє підприємців «Привозу».

За інформацією «Думської», В'ячеслав Бабейко нещодавно вийшов з в'язниці, де відбував термін за статтями Кримінального кодексу 152, 153 (участь у груповому згвалтуванні неповнолітньої). У свою чергу Віктор Бабейко був судимий за статтею 185 частина 1 та 2 і 187 (крадіжки, грабіж).

протест кримінал одещина

Знак гривні
Знак гривні