Навіщо Росії Митний Союз? Щоб переселити в Сибір 7 млн. українців

В "Единой России" пропонують після вступу України до Митного союзу переселити у Сибір 7 млн українців.

Про це в своєму блозі пише український культуролог, політолог, головний редактор і засновник Незалежного культурологічного журналу «Ї» Тарас Возняк.

Після можливого вступу України до МС необхідно переселити 7 млн українців у Сибір для створення "демографічного кордону проти китайського напливу". Про це під час круглого столу "Євразійський Союз: утопія чи реальність?" у Південному федеральному університеті (м. Ростов-на-Дону) заявив секретар Ростовського регіонального відділення "Російський Соціально-Консервативний Союз" партії "Единая Россия" Антон Брєдіхін.

Він, зокрема, презентував проект комплексного аналізу регулювання міграційних потоків у Сибір і на Далекий Схід "Єрмак 2.0".

"Буду стислим: базова суть питання полягає в створенні сприятливої основи для міграції (на початку – трудової) на територію Північного Сибіру 7 млн українців, в основному – із західної частини країни, на Південь Сибіру – Забайкалля – 3,5 млн кавказців, і дисперсне розселення шляхом перенаправлення міграційних потоків з Центральної Росії в Зауралля 5 млн таджиків і киргизів. Лише так за тенденції скорочення населення Сибіру ми можемо створити перший демографічний кордон проти китайського напливу", – заявив представник "Единой России".

За його словами, обравши шлях на об'єднання з іншими країнами, Росія продовжує забувати про те, що російське Зауралля залишається малонаселеним.

Це, на його думку, і є зворотним боком медалі інтеграції.

Брєдіхін зазначив, у Сибіру Росія стикається з Китаєм, який планомірно і точково управляє своєю діаспорою – хуацяо, чисельність якої в Росії з кожним днем лише зростає.

Разом з тим, говорячи про необхідність заселення цієї частини Росії, він нічого не сказав про необхідність переїзду самих росіян у ці малозаселені регіони РФ.

україна митний союз росія абзац

Знак гривні
Знак гривні