Нарешті. Колесніков вибачився за Hyundai, про який вже складають пісні (ВІДЕО)

Тільки у статусі екс-міністра Борис Колесніков назвав проблеми зі швидкісними потягами Hyundai технічним непорозумінням, за яке йому соромно і неприємно.

"Користуючись нагодою, хочу попросити вибачення у всіх пасажирів, які постраждали, запізнилися через поломки швидкісних потягів. Хоча залізниця компенсувала фінансові втрати за квитки. Але, звичайно, пасажирам від цього не легше", - сказав Колесніков.

За його словами, пройде максиму дві-три тижні, поки південнокорейські фахівці і працівники нашої залізниці усунуть всі недоліки. "Хоча я пропонував протестувати потяги під час перегону з Південної Кореї в Україну. Можна було не везти їх пароплавом в Одесу, а прогнати по Транссибу, це було б випробуванням для них і всі ці болячки вилізли б. Але це з нас не знімає відповідальності і залишається тільки вибачитися", - зазначив екс-міністр.

За його думку, не дивлячись на проблеми, швидкісні потяги в країні все одно будуть курсувати і далі. Інше питання, яка фірма буде їх випускати - Hyundai, Siemens або Крюківський завод.

А тим часом в інтернеті з'явилися не тільки демотиватори про потяги Hyundai, а й відеокліпи з піснями. Пасажири несправного прискореного поїзда "Інтерсіті +" (Hyundai) переспівали відомий хіт Gangnam Style і опублікували його на сервісі YouTube.

Зазначимо, що Колєсніков значно б виграв, аби сам подав у відставку після зимового провалу "проекту Хюндай"

транспорт колесніков Hyundai

Знак гривні
Знак гривні