Свобода штурмує мерію Одеси (ФОТО)

Автивісти ВО "Свобода" та підприємці ринків "Привоз" і "Сьомий кілометр" намагаються штурмом взяти мерію Одеси, де зараз відбувається сесія.

Підприємці, яких підтримала "Свобода" вимагають повернути у комунальну власність ринки.

Попри спротив охорони адміністративної будівлі "свободівцям" та підприємцям вдалося таки прорватися в фойє мерії. Після цього охоронці міськради застосували пожежні шланги, сльозогінний газ та вогнегасники.

Попри заворушення сесія міськради продовжується. Щоправда брат народного депутата Ігоря Маркова - Олег запропонував меру її призупинити, побоюючись, що рішення сесія згодом можуть визнати недійсними.

«Нас вже годину штурмують якісь психопати. Ми тут завзято роздаємо квартири, виділяємо гроші. Що взагалі відбувається, хтось може мені сказати? - обурився він - Нас труять газом. Раптом з-за цього сесію визнають недійсною - скажуть, що депутати неадекватно голосували?»

На це мер Одеси Анатолій Костусєв відповів: «Я вас розумію. Якщо ви вважаєте, що потрібно припинити сесію, то ми може це зробити. Але дивіться, щоб не вийшло так, що парламент міста-героя Одеси здався перед купкою негідників».

За матеріалами Думская.net

підприємці свобода протест одещина

Знак гривні
Знак гривні