Hyundai вибачилась за потяги, але тільки перед Укрзалізницею (+ДЕМОТИВАТОРИ)

Компанія Hyundai принесла вибачення за заподіяні українським пасажирам незручності при користуванні швидкісними електропоїздами і розпочала роботи з ліквідації несправностей.

Про це йдеться в листі компанії, надісланому на адресу "Укрзалізниці", повідомляє Міністерство інфраструктури.

Зокрема, як наголошується в листах, вже впроваджено програму підготовки потягів Hyundai до зимових умов, і протягом останніх двох днів було скорочено кількість несправностей.

Також Hyundai нині збільшує кількість фахівців в Україні: цього тижня сім фахівців приєднаються до команди технічного обслуговування.

"Компанія Hyundai Rotem планує наймати більше українських фахівців групи технічного обслуговування в Дарницькому депо", - цитує лист міністерство.

"Це перша наша зима в Україні, яка покаже нам напрями для вдосконалення і наші слабкі сторони. Кожен вид транспорту має проблеми в зимовий період, такі як затримки, скасування рейсів", - йдеться в листі.

Водночас, у Мініфраструктури наголошують, що Hyundai була єдиною компанією, яка змогла поставити Україні потяги у встановлені досить короткі терміни, - протягом 18 місяців, щоб встигнути до початку проведення в Україні Євро-2012.

Щоправда, жоден з українських журналістів поки що так і не зміг додзвонитися до представництва компанії Hyundai в Україні. За його начебто телефоном, вказаним на сайті компанії, знаходиться Запоріжський хлібзавод.

Натомість українські журналісти порівняли показники подібного потягу вітчизняного виробництва: попри незначні розбіжності в технічних параметрах, вартість Hyundai перевищує вартість вітчизняного потяга аж на 11 млн. доларів.

Тим паче на українських дорогах вітчизняний аналог вже показав себе краще закордонного.

Міжрегіональні електропоїзди виробництва Hyundai Rotem почали курсувати залізницями України з 27 травня 2012 року під брендом "Український експрес".

Останніми днями в Україні щодня ламаються одразу кілька поїздів Hyundai і їх доводиться заміняти на старий рухомий склад.

Звісно, соцмережі заполонили демотиватори та різноманітні жарти з приводу потягів Hyundai. Їх настільки багато, що навіть перестає бути смішно.

Але ТЕКСТИ все ж таки обрали жарт дня та демотиватор під нього:

Анна Кареніна кинулась під поїзд Hyundai. Три години валялася на рейках, поки не застудилася.

демотиватори транспорт гумор

Знак гривні
Знак гривні