Агітаторам ПР в Луганську не виплатили всю зарплату за поганий результат на виборах (ДОКУМЕНТ)

У Луганську агітаторам і керівникам міні-штабів Партії регіонів після парламентських виборів виплатили зарплату не в повному обсязі.

Про це йдеться в звернення на ім´я голови ПР Миколи Азарова, глави парламентської фракції партії Олександра Єфремова і прокурора Луганська Ігоря Редіна, повідомляють «Луганськ.Коментарі».

У зверненні агітаторів і керівників первинних партійних організацій ПР в Жовтневому районі розповідається, що виборча компанія в Жовтневому штабі партії почалася з 15 липня. Для роботи були набрані агітатори, голови первинних партійних організацій та керівники міні-штабів. У кожній команді було по 7 агітаторів.

Оплата на місяць була обіцяна керівниками штабу Жовтневого району така: керівникам міні-штабів - $150, агітаторам - $100. За липень, серпень, вересень сплатили все. А зарплату за жовтень виплатили 5 грудня і тільки 50%.

За результатами виборів Жовтневий район Луганська займає 1-е місце по місту і 2-е місце по Луганській області. По виборчих дільницях відсоток тих, хто проголосував за Партію регіонів склав від 48 до 60% від кількості виборців, які взяли участь у виборах.

Однак, керівництво прийшло до висновку, що агітатори і голова первинної партійної організації не заслуговують обіцяної оплати і в результаті зарплата за жовтень склала менше обіцяної.

«Задаємо питання Ковтуненко Галині Миколаївні, яка є куратором усіх первинок «Чому так? Чому нам оплатили не всю суму?» На що вона відповіла «Ви не виконали план, поставлений партією, і агітатори погано спрацювали», - розповіли автори звернення.

«Тоді чому виплатили усім штабам Партії регіонів Луганської області 100% зарплату, а Жовтневому району тільки половину. І то вони влаштували там паювання. Комусь 50%, комусь 100%. Де решта 50%, які не доплатили людям? - стверджується у зверненні. - Керівники штабів поклали собі в кишеню?».

Автори звернення запевнили, що більше не будуть агітувати за ПР на наступних виборах.

партія регіонів вибори-12

Знак гривні
Знак гривні