Московський піп-ґвалтівник з Рівненщини полюбляє елітний алкоголь і бандитську романтику

Одруженого священика спочатку звинуватили в згвалтуванні. Пізніше справу перекваліфікували за частиною 1 статті 155 Кримінального кодексу України (статеві зносини з особою, яка не досягла статевої зрілості). За попередньої інформацією, йому наразі заборонили служити.

Фото підозрюваного з Вконтактє

Як уже повідомляв портал "Четверта влада", 16 листопада 2012 року приблизно о 23 годині до чергової частини Гощанського РВ УМВС України в Рівненській області телефоном звернулась жителька села Витків Гощанського району, яка повідомила, що у цей же вечір невстановлена особа на ім’я Микола вчинила спробу зґвалтувати її неповнолітню дочку.

Пізніше неповнолітня, даючи пояснення міліції, заперечила слова матері про згвалтування. Дівчина розповіла, що статеві зносини відбулися за взаємною згодою. Також дівчина розповіла, що це вона обманула свою матір, сказавши у своє виправдання про згвалтування, якого, виявляється, не було

Тож злочинні дії підозрюваного перекваліфіковано з частини 3 статті 152 Кримінального кодексу України (зґвалтування) на частину 1 статті 155 Кримінального кодексу України (статеві зносини з особою, яка не досягла статевої зрілості).

В міліції підтверджують інформацію РОО УНП про те, що підозрюваний - священик.

Прес-служба РОО УНП також знайшла сторінку цього священика в соціальній мережі Вконтактє. Судячи з цієї сторінки, священик є активним прихильником російської блатної романтики.

Фото частини сторінки священика з Вконтактє

Для прикладу, на сторінці священослужителя є чимало фото з серіалів „Бригада” та „Бумер”. Статуси теж характерні: „Бог спасет, братва поможет”, „Пацан сказал, пацан сделал”.

Фото частини сторінки священика з Вконтактє

Групи, у яких зареєстрований молодик, теж далеко не усі православні: „Криминал”, „Мафія”, „Воры в законе”, „АЛКОГОЛЬ інтернет магазин елітного алкоголю виробництво Європа”.

Священик причащає вірян під час Літургії. Фото з Вконтактє

В міліції є попередня інформація про те, що наразі священику заборонили служити. У Рівненській єпархії УПЦ (МП), до якої, очевидно, належить священик, надати інформацію з цього приводу пообіцяли в понеділок, коли Архієрей вестиме прийом, бо наразі "усі розїхалися і коментувати немає кому". Натомість працівниця єпархіальної канцелярії дуже здивувалася, почувши наше запитання:

- Перший раз від вас про таке чую. Може та неповнолітня сама гуляща була, а на священика наклеп звела. Це тільки Архієрей може про таке розказати. А мобільний телефон його чи секретаря я не можу дати. Почекає ваша інформація. Дзвоніть у понеділок.

Весілля священика. Священик - крайній праворуч. Фото з Вконтактє.

Священик з дружиною. Фото з Вконтактє

кримінал Церква абзац

Знак гривні
Знак гривні