Користувачам соцмереж пропонують зняти фільм про кінець світу

В соціальних мережах Facebook і ВКонтакте з'явилась спільнота, що пропонує зняти колективну документальний фільм про кінець світу . Все, що треба - зняти на камеру те, що буде з вами відбуватися 21 грудня. Потім із записів змонтують фільм "The End" - якщо буде кому монтувати.

Вимоги до фільму прості: зняти на будь-яку камеру все, що відбувається навколо. Бажано відзняти ранок, день і вечір. Ще можна висловити своє ставлення до того, що відбувається, і відповісти на кілька питань: що вас радує, що дратує, за що ви вдячні і до чого прив'язані. Потім своє творіння треба надіслати на пошту 2112theend@gmail.com. З усіх надісланих записів змонтують фільм, який можна буде безкоштовно скачати на файлообміннику. Як каже автор ідеї Андрій Литвиненко, було б цікаво зафільмувати всі катаклізми, які прогнозують на 21 грудня. А якщо кінця світу не станеться, фільм залишиться на пам'ять про очікування апокаліпсису.

Кіно про кінець світу знімають не тільки українці: голлівудська акторка Дрю Беррімор вирішила зробити кіно, який теж називається "The End".

Найамбітніші плани у Мексиці: там за підтримки уряду зняли документалку "Пророцтво Майя на 2012-й і далі". Фільм покажуть наприкінці грудня.

Джерело: Свідомо

інтернет кіно

Знак гривні
Знак гривні