«Рускій мір» помножений на іслам: муфтій «всєя Русі» закликав готуватися до маршу вулицями Вашингтону

Голова виконкому Російської асоціації ісламської згоди (РАІС – Всеросійський муфтіят) муфтій Мухаммедгалі Хузін, виступаючи перед курсантами Пермського кадетського корпусу в день прийняття ними присяги, закликав їх бути готовими до відбиття атак противника на будь-якій території, в тому числі, якщо знадобиться, в США.

«Може прийти час, коли доведеться не тільки захищати свою країну, але і припинити підступи ворога на його території. Може, вам доведеться крокувати вулицями Вашингтона, як проходили маршем по Єлисейських полях наші предки, котрі перемогли Наполеона», - заявив Хузін.

Пізніше муфтій пояснив, що він «як патріот своєї країни був зобов'язаний нагадати про славні перемоги російської армії, підкресливши, що саме вони, кадети, повинні стати продовжувачами великих військових традицій».

«Росія ніколи не вела загарбницьких воєн, але себе завжди вміла захистити. І, говорячи про марш на вулицях Вашингтона, я мав на увазі перш за все захист своєї Батьківщини як на території Росії, так і на території ворога», - пояснив представник Всеросійського муфтіяту.

При цьому він закликав не забувати, що у Росії і сьогодні є зовнішній ворог, «який діє не зі зброєю в руках, а більш витонченими способами».

За матеріалами NEWSRU.com.

іслам світ мезозой росія

Знак гривні
Знак гривні