Кмітливий український студент створив сайт, на якому за 10 днів заробив понад $3 тисяч

Український студент заробив понад $3 тис. менш як за 10 днів. Він створив сайт, на якому кожен охочий зможе придбати "шматочок світу".

До того ж цей "шматочок світу" не дуже дешевий, враховуючи те, що це лише шматочок території на карті світу, яку він розмістив на головній сторінці свого сайта. Але більше дивує те, що з першого тижня існування інтернет-сторінки цю територію почали купувати, ніби вона справжня, повідомляє Gazeta.ua.

На місці придбаної території можна помістити свою картинку та посилання на свій сайт, і вона залишиться там на весь період існування сторінки. Ціна кожної території залежить від її справжнього розміру. Розраховують відповідно до того, що 100 кв. км реальної території коштує $1.

Враховуючи те, що за перші 10 днів рекламодавці скупили території більше як на $3 тис., то з такими темпами засновник сайта запросто може поповнити ряди мільйонерів.

Засновник сайта Вадим Ганношин стверджує, pieceofmyworld.com існуватиме мінімум п'ять років, але за можливості він постарається максимально подовжити цей термін. Вадим зазначає, що більше проданої території, то більше сайт викликає зацікавленість у людей. Відвідуваність сторінки перевищила 4,5 тис. осіб.

Вадим Ганношин

інтернет технології

Знак гривні
Знак гривні