Силовики взялися за кіношників. В компанії «Кінотур» - обшук

Сьогодні приблизно о 10:45 в офіс компанії «Кінотур», одного з провідних виробників в області кіно, зайшли люди в цивільному.

Один з них пред'явив керівництву посвідчення працівника прокуратури. Разом вони пройшли в кабінет директора і покликали бухгалтера. Відвідувачі та клієнти компанії, серед яких були французькі кіновиробники, були зібрані разом й знаходяться зараз в приміщенні кінокомпанії. Входи і виходи до приміщення організації перекриті людьми в масках, не пропускають навіть адвоката «Кінотур» Миколи Павленка. Там проводиться обшук. Адвокат компанії Микола Павленко повідомив, що збираються виносити документи і є ймовірність вилучення комп'ютерної техніки.

В «Кінотурі» зараз знаходяться голова Держкіно Катерина Копилова, французькі кінематографісти, в числі яких Серж Аведікян, і продюсер Олена Фетісова, які приїхали в офіс компанії на пробний перегляд матеріалів фільму "Параджанов".

Як повідомив LB.ua медіа-координатор "Кінотур" Денис Масліков, Копилову спочатку не хотіли впускати в приміщення, але оскільки у неї була запланована зустріч у будівлі, силовики пустили її. Випустять її назад і коли - невідомо.

Співробітників кінокомпанії не випускають з будівлі, і люди, що охороняють вхід в "Кінотур", перевіряють всіх, хто хоче зайти всередину.

кіно влада

Знак гривні
Знак гривні