Дарт Вейдер подякував українським виборцям за довіру (ФОТО)

У центрі Києва на вулиці Червоноармійській 9/2 з'явився білборд із зображенням героя "Зоряних воєн". Дарт Вейдер з білборда висловив сердечну подяку українцям, які надали йому високу довіру на виборах у Верховну Раду України, повідомляє сайт Інтернет-партії України.

Дарт Вейдер з білборда висловив сердечну подяку українцям, які надали довіру Темному Лорду на виборах до Верховної Ради України.

«Високий результат не став для мене несподіванкою, тому що мій рейтинг обумовлений реальними справами, а не порожнім базіканням. Але розслаблятися рано, на перевиборах у п'яти спірних округах, мій штаб розраховувати взяти 30-40%, - заявив Владика ситхів. - Я закликаю українців відставити убік жарти і зробити серйозний вибір на користь електронного уряду, в бік реформ, рішуче проігнорувавши Путіна, Панду, Леді Гагу, і інших технічних кандидатів Партії регіонів».

За даними ТСН, Дарт Вейдер впевнено-переміг на виборах-2012 серед зіпсованих бюлетенів. Набравши більше третини голосів виборців, він обігнав Чак Норріса, Обаму, Путіна та інших міфологічних героїв.

вибори-12 гумор

Знак гривні
Знак гривні