В Донецьку закликають силовиків розібратися з опозицією

Депутати фракції Партії регіонів у Донецькій обласній раді прийняли звернення до жителів Донецької області у зв'язку з парламентськими виборами, що відбулися в Україні 28 жовтня.
 
«28 жовтня в Україні відбулися вибори до Верховної Ради. Їх результати в Донецькій області довели прихильність наших людей своїм незмінним політичному вибору - Партії регіонів. 1274915 виборців або 65,09% тих, хто прийшов в області на виборчі дільниці проголосували саме за Партію регіонів як за силу, що представляє їхні інтереси. У той же час аутсайдери виборів на Донеччині, партії, які відзначилися виключно лише скандалами і чварами, не залишають спроб очорнити наш політичний вибір», - цитує звернення сайт Новости Донбасса.

На думку донецьких депутатів, опозиція не в змозі визнати реальні результати голосування. «Вони виявилися не в змозі визнати істинні підсумки голосування, і тепер масово тиражують у ЗМІ «страшні історії» про донецьких фальсифікаторів, вкинути нібито «місцями» по 40% від всіх бюлетенів! Члени комісій, чесно і відповідально виконали свій обов'язок у ході голосування та підрахунку голосів, виявляються з їхньої подачі «злочинцями», яким уже розписана і міра покарання та терміни. Особливо гидко і непристойно виглядає опозиційний шабаш у Києві, де агресивний натовп вкотре намагається чинити тиск на Центрвиборчком, а лідери опозиції то обнуляють списки, то вибивають рішення про повторні вибори там, де це їм хочеться», - пишуть депутати в своєму зверненні.

Депутати Донецької облради вважають, що дії опозиції не відповідають демократичним принципам. «Ми звертаємо увагу всіх силових структур на те, що ці дії не мають нічого спільного із сумнозвісним демократичним вибором, про який трублять панове Яценюк, Тягнибок і Кличко. Ми закликаємо Президента України, Кабінет Міністрів, Генеральну прокуратуру, МВС і СБУ забезпечити порядок в країні, створити необхідні умови для оголошення підсумків виборів, приведення до присяги нового складу парламенту і почала його плідної роботи. Зі свого боку заявляємо, що Донбас залишається гарантом законності і порядку в країні. Ми готові сказати своє вагоме слово в разі, якщо так звана опозиція перейде ту грань, за якою починається відкрите громадянське протистояння і конфлікт», - резюмують депутати у зверненні.
 

партія регіонів донеччина вибори-12

Знак гривні
Знак гривні