Кличко пообіцяв не бити «донецьких» і «тушок»

Лідер фракції партії УДАР у Київраді Віталій Кличко заявив, що жоден депутат, який пройшов за списками партії УДАР та мажоритарщик, не співпрацюватиме із більшістю, яку сформує Партія регіонів.

Про це він заявив перед початком засідання Київради, передає Gazeta.ua.

"Я зроблю все, що від мене залежить, я даю слово, що буду використовувати всі засоби, щоб жодна жодна людина не стала тушкою. Але тут є великий ризик, вони будуть висмикувати, тиснути, перекуповувати. Вони працюватимуть такими ж методами, якими вони працювали і в минулому скликанні", - заявив Кличко.

Голова фракції партії УДАР ще раз нагадав, що не об'єднуватиметься з Партією регіонів у Верховній Раді.

"З Партією регіонів ми ні за яких умов не будемо об'єднуватися. Ми будемо формувати демократичну більшість з тими партіями, які підтримують демократичні принципи розвитку України", - зауважив політик.
Також він додав, що у ВР нового скликання нікого бити не буде.
"Люди, які застосовують у політиці фізичну силу, їх можна назвати політично імпотентними. Ми повинні довести думкою, переконати і захистити наш результат. Я бачив, у Верховній Раді неодноразово проходили бійки. Це, на жаль, є. Але якщо буде потрібно, ми не виключаємо", - додав Кличко, і пояснив, що у разі потреби його участі у бійці, він буде брати в ній участь.

політика вибори вибори-12 кличко влада

Знак гривні
Знак гривні